Page 1 of 1

Line by line audio transcript

Posted: November 11th, 2007 12:59 pm
by lancos
i have some problems with the line by line audio transcript. Firefox (v. 2.0.0.9) does not response any more when I click on the corresponding link. I have tried different beginner lessons, but it's always the same problem.

Any ideas?

Posted: November 23rd, 2007 6:43 pm
by markystar
do you have the flash plugin installed in your browser?

Posted: November 24th, 2007 4:23 pm
by lancos
Which flash plugin? Actually, the problem came from the audio recorder. With a Windows XP Laptop I have no problem (same browser configuration) With my private Vista laptop, the trouble arises. This can be solved bz turning off the voice recorder. Now I can use the audio transcript

Posted: November 25th, 2007 3:30 am
by Ulver_684
lancos wrote:Which flash plugin? Actually, the problem came from the audio recorder. With a Windows XP Laptop I have no problem (same browser configuration) With my private Vista laptop, the trouble arises. This can be solved bz turning off the voice recorder. Now I can use the audio transcript


Lancos-san! :wink:

I like what you said, I have a Windows XP laptop and my private Windows Vista Desktop similar to yours too. 8) :techprob:

Posted: November 25th, 2007 2:19 pm
by markystar
ok... so yeah,
my vista machine takes a long time to load the audio recorder software (and in that time i can't access any of the "play" buttons for the line-by-line). but after the the recording plugin finishes loading, i have no problem.
i haven't noticed this problem on xp yet.

i'm using the build of firefox 2.0.0.9 on both machines, like you.
so, i'm wondering if you give it a little more time if the audio recording stuff finishes loading if you can use both? (or does it still not allow you to use the line-by-line?

Posted: November 26th, 2007 9:17 am
by lancos
As far as I remember, I waited about 1 min. till I had to close the browser. Then I got the message that Firefox was not responding any more. Furthermore, when I clicked on the link for the audio transcript, page changed color becoming a little more white (pale). That's why I suspected something went wrong.